Как да се облечем за годишнина от бала?

Публикувана от admin 16.05.2017 0 Коментар(и)

Дипломирането от  гимназията е един от най-важните моменти от живота на всеки човек. Спомените от този приказен ден, денят на абитуриентския ни бал, се връщат всяка година, когато чуем веселите викове от близкото училище и броенето от 1 до 12, звукът от множеството клаксони, стотиците балони, закачени на минаващите коли. Милите спомени се завръщат и на всяка годишнина от бала ни, когато се събираме с бившите си съученици на щастлива среща.

Тези моменти са скъпи на всички ни, но за дамите се явяват и един лек повод за притеснение. Да, става дума за дрехите, както винаги! Какво да си облека, е въпрос, който ни терзае за всеки важен повод, а годишнината е един от тях.

Ето нашите предложения, така че да не изпадате в паника:

 

Официална рокля

Няма по-подходящ избор за това събитие от елегантна рокля от естествена коприна. Нежната материя обгръща фигурата по изключително красив начин, подчертавайки линиите на тялото. Роклята има фин набор около бюста, а с подвижния колан може да подчертаете талията и визуално да вталите фигурата.

Повече информация за модела вижте тук.

 

Рокля с гол гръб

Едно от елегантните ни предложения е рокля с драпиран гръб, със  загатнат деликатен сексапил.

 

 

Краят на май, както и началото на юни, когато най-често се организират срещите по повод  годишнината от завършването, са подходящи за събитие на открито. Вече се радваме на топлите дни, а вечер не е толкова студено и можем да си позволим  по-открито облекло. Задължително обаче си носете шал или тънко сако, защото след като се стъмни, все пак ще захладнее. А емоциите, колкото и горещи да са те, няма да ви предпазят от настинка.

 

Повече информация за модела вижте тук.

 

 

Лятно сияние в бяло

Този модел е подходящ за парти, което не е с толкова официален дрескод и може да си позволите лека фриволност. Визията на роклята е изчистена и допълнена със свеж елемент – метални звезди за блясък. Роклята може да съчетаете с шал, за да не ви е хладно, ако сте на открито.

При избора на обувки също може да сте гъвкави, а ако не ви се носят обувки в висок ток, спокойно може да изберете пантофки тип балерина.

 

 

Повече информация за модела вижте тук.

 

 

Цвят, свобода и комфорт в едно

Тази рокля ще ви осигури свобода в движенията, и освен това е много  удобна за носене. Комбинирайте я с ефектни бижута и визията ви ще бъде завършена и стилна.

Зеленият цвят на роклята е идеален за сезона – цветът на пролетта  и свежестта!

 

 

Повече информация за модела вижте тук.

 

Годишнината от бала е повод, който в 90% от случаите трябва да се уважи, обличайки рокля. Но ако не сте в такова настроение или пък мястото, което сте избрали за срещата, е по-неформално, може да изберете и панталон за събитието.

Добре ще бъде все пак да комбинирате панталон и блуза/риза/топ, които са по-официални, за да не изглеждате прекалено небрежни за този специален повод.

 

 

Малко блясък никога не е излишен

Както знаем, пайетите отново са на мода и може смело да ги използвате като акцент във визията си. Може да са част от панталона, блузата или пък чантата ви.

 

 

Роклята от бала

Ако срещата ви ще се състои в изискан ресторант, който предполага  официален дрескод, винаги може да облечете и роклята си от бала. Ако все още ви стои добре или даже още по-добре, защо не? Освежете визията си с нови обувки или различни бижута, а изненадата за приятелите ви ще бъде огромна!

 

 

Снимки: Pinterest; ADORIA

 

Автор: Мария Дуковска

 

 

 

Save

Коментар