10 ефектни начина да носим парео

Публикувана от admin 31.07.2017 0 Коментар(и)

Парео или саронгът са прекрасни атрибути към плажната ни визия. Дори само с един-единствен шал може да постигнете различна визия всеки ден, стига да използвате въображението си като го връзвате по нов, атрактивен начин. Чрез няколко лесни начина може да преобразите шала си и пареото да изглежда като топ, бюстие, пола или рокля.

Предлагаме ви няколко много лесни и ефектни варианта да носите пареото си, така че да бъдете неотразима и различна всеки ден от вашата морска ваканция.

 

Рокля с едно рамо

 

Дръжте шала във вертикална позиция, като го прокарате да мине под едната ви ръка. Съединете двата края над другото рамо и вържете здрав, двоен възел. На нивото на талията завържете втори възел и ще се получи атрактивна рокля с висока цепка.

 

Рокля, разделена на две

 

За да направите този вариант дръжте шала вертикално около гърба ви и да мине под двете ви ръце. Завържете двоен възел отпред, точно над бюста. Съберете крайчетата на шала на нивото на талията и пак ги завържете. Завъртете възела настрани, така че да стои асиметрично.

 

 

Рокля с акцент на шията

 

 

Дръжте шала отново вертикално и го оставете да мине отпред на тялото ви. Вържете двата края на шала отзад на врата ви, със сигурен двоен възел. Извъртете шала отпред така че да образува отвор и да оформите деколте зона при бюста. Съберете два края отзад на гърба, на нивото на талията и ги завържете.

 

Парео като блуза

 

Тази техника за връзване е много лесна – завържете двата края на шала във възел над едното рамо и оставете шалът да пада леко асиметрично. Така успешно ще прикриете тялото от слънчевите лъчи на плажа, сдобивайки се с нежна и романтична дреха.

 

Парео топ

 

Нека двата края на шала да минат отпред на тялото, след което ги завържете здраво отзад, така че пареото да прилепне за тялото ви.

 

Блуза с подчертана талия

 

Оформянето на този модел ще ви отнеме няколко секунди, но е необходимо да имате красив колан под ръка, за да подчертаете талията с него. Поставяте шала във вертикална позиция само на едното рамо и го оставяте да обгърне тялото ви. Съединявате го отстрани на тялото с възел и за акцент слагате колан, който красиво да подчертае тънката ви талия.

 

Парео пола

 

И тази техника не изисква много време, оформянето е лесно и много ефектно. Необходимо е да обгърнете тялото си с избрания от вас шал в хоризонтална позиция. Отпред на тялото, където ви харесва и вие прецените, завържете възел тип панделка, така че краищата на шала да се спускат свободно надолу по тялото. Така ще се сдобиете само за броени секунди с нежна, лятна пола, която може да съчетаете с всичко – горнище на бански костюм, топ или блуза по ваш избор.

 

Драпирана пола

 

Ако не знаете, че полата на снимката всъщност е направена от шал, щяхте ли да се досетите сами? Най-вероятно не. А всъщност е направена от един съвсем обикновен, сив шал, но оформен в 4 прости стъпки се преобразява в ефектна драпирана пола, с атрактивна дължина. Вижте на снимката отдолу как може да си я направите сами вкъщи, за по-малко от минута.

 

 

Рокля с драпирано бюстие

 

 

На снимката в няколко бързи стъпки може да проследите как да оформите от шала ефектна рокля с драпирано бюстие. Това е прекрасен начин да си направите сами лятна рокля за плажа, без това да ви струва допълнителни разходи. Достатъчно е да инвестирате в голям, цветен шал, който да оформяте по различни начини всеки ден и да се забавлявате, разнообразявайки визията си.

 

Нежна, ефирна рокля за плажа

Много простичък начин за носене на парео, но ефектен и изключително нежен. Вземете шала и го оставете да обгърне тялото ви и да мине под ръцете ви. Отпред на бюста връзвате стабилен възел и сте готова.  Voilà!

 

Снимки: Pinterest

 

 

Save

Save

Save

Save

Етикети: pareo

Коментар