Как да се облечем за първа среща

Публикувана от admin 11.05.2017 0 Коментар(и)

Някои жени си задават въпроса дали има значение какво ще облекат за първа среща с мъж, когото харесват. И отговорът е,  да, има голямо значение. Облеклото и стилът ни са нещо като наш личен брандинг, който говори много за това какви личности сме.

Начинът на обличане, подборът на дрехи, аксесоари, цветове, материи, всичко това, комбинирано, е огледало на нашите характер и темперамент. И без да говорим, личният ни стил издава на останалите какви сме всъщност.

Затова, ако не желаете да объркате мъжа, с когото ще излизате, добре е да се придържате към това, което е характерно за вашия личен стил. А ние ще ви помогнем да вземете по-лесно решение с няколко златни правила по темата.

 

Избягвайте експериментите

Първата среща не е момент, в който да пробвате нова и различна визия или пък някой последен писък на модата. Затова не обличайте нещо, което е хит в момента, но не сте пробвали никога досега и не знаете как ще изглеждате.

 

Придържайте се към стила си

Вие сте такава, каквато сте и се харесвате. Тогава не изменяйте стила си, само за да се харесате на някой мъж, колкото и симпатичен да ви е той. Ако наистина ви харесва, ще оцени вашата индивидуалност.

 

Не мислете за облеклото прекалено много

Ако мислите твърде много, рискувате да сгрешите или пък да се престараете.  Не усложнявайте прекалено визията си с аксесоари и излишни елементи, с цел да сте забележителна, за да не се получи обратният ефект.

 

Когато се съмнявате, заложете на любимото

Избрали сте няколко облекла, но се колебаете кое точно да си сложите. Има ли несигурност в решението, по-добре изберете нещо любимо, в което се харесвате и винаги ви е било приятно да обличате. Така няма да сгрешите.

 

Бъдете секси, но с мярка

Първата среща е деликатен момент – хем искате да сте много секси и атрактивна, но без нюанси на пошлост или пък да ви вземе за прекалено разкрепостена. В такъв случай подберете дрехи, които подчертават сексапила ви, без обаче да изваждат всичко на показ.

 

Комфортът е важен

Съобразете се с мястото – дали ще сте в кафене, ресторант, на кино или разходка в парка. Спрямо мястото изберете и подходящите дрехи. Логично е, че няма да идете с рокля с гол гръб в Борисовата градина например.

 

Грешки, които да не допускате

Не отивайте с дреха, с която сте били през деня

Това е правило номер 1 – в никакъв случай не излизайте на първа среща с дрехите, с които сте били на работа или на срещи през деня. Най-вероятно са се измачкали и нямат свеж аромат, така че забравете за този вариант, колкото и да нямате време за преобличане след работа.

 

Не слагайте прекалено много грим

Използването на много грим отвлича вниманието на мъжете и определено не им е сред любимите неща в жените.  Разбира се, че трябва да се приведете във вид и да сложите макиаж, но внимателно и деликатно.

 

Не връзвайте косата си

Пати Стейнгър, популярен  мачмейкър в САЩ, съветва дамите никога да не отиват на първа среща с вързана и прибрана назад коса. Според нея това подсъзнателно изпраща сигнал към събеседника, че дамата е трудна за завоюване. От друга страна, спуснатата и падаща свободно коса допадала на господата и подсъзнателно ги карала да искат да заровят пръсти в нея.

 

Довършвате визията си по време на срещата

Закъснели сте за срещата, не сте успели да се приведете в добър вид достатъчно бързо и решавате да оправите нещата в тоалетната на заведението. Голяма грешка! Освен че ще се забавите и ще изнервите мъжа, с когото се виждате, но и ще му направите неприятно впечатление да се появите без грим, а след 15 минути в тоалетната да дойдете неузнаваема.

 

Не обувате обувки с високи токчета, за да не сте по-висока

Когато отивате на среща, искате да се чувствате неотразима, нали? И ако това включва обувки с висок ток, тогава ги обуйте! Не се притеснявайте, че може да сте по-висока от партньора си. Ако все пак нещата се задълбочат, той няма да стане по-висок с времето. Така че, бъдете неотразима сега!

 

Няколко идеи какво да облечете за първа среща

 

Принт рокля

Рокля с принт е идеална за вечер с много забавления и флирт.

 

 

Рокля с колан

Рокля с колан, която подчертава талията ви и е идеална, особено ако не знаете къде ще ви заведе. Не е много елегантна, но пък не е и прекалено обикновена.

 

 

Рокля с чорапогащник

Ако е студено, не се притеснявайте да си обуете чорапогащник и да комбинирате с къса рокля.

 

 

Дантелена блуза

Дантелата е в топ тенденциите през тази година, така че давайте смело! И е елегантна, и е секси, няма да сгрешите!

 

 

Костюм рокля

Искате да сте с малка черна рокля, но не съвсем? Опитайте с рокля тип костюм, атрактивна е, нестандартна и много секси.

 

 

Снимки: Pinterest

 

Save

Коментар