Мода по време на лятната почивка

Публикувана от admin 11.07.2017 0 Коментар(и)

Лято е и вашата дълго чакана почивка предстои, а това е любим момент за всички жени, които обичат модата. Защо ли? Защото това е идеалната възможност да демонстрират своя вкус, представен чрез интересни и атрактивни комбинации от дрехи и аксесоари, и така да се превърнат в звездите на плажа или в клуба.

Сигурни сме, че вече сте планирали гардероба за лятната ваканция, но все пак ще си позволим да ви напомним кои трендове са актуални и какво не бива в никакъв случай да забравяте у дома, тръгвайки за мечтаната дестинация.

 

Райе

 

 

Една от топ тенденциите на лято 2017 е райето. Вертикално, хоризонтално или диагонално, няма никакво значение какъв тип ще изберете. Важното е да присъства в поне един ваш аутфит по време на почивката.

 

Цвят каки

 

 

Почти нямаше известен дизайнер, който да не е включил този цвят в колекциите си за лято 2017. Милитъри цвят, който може да се съчетае с почти всеки друг и е напълно възможно бързо да се превърне в един от любимите ви през сезона.

 

Жълто, жълто и пак жълто

 

 

Цветът на лятото е жълтият, това е ясно на всички. Слънце, море, коктейли и най-универсалният цвят, който описва лятното настроение е именно яркожълтото.

Ако не сте в настроение за твърде ярки цветове, винаги може да изберете дреха или аксесоар в бледожълто или пък да изберете той да присъства само като акцент в аутфита ви. Дори и само един летен шал е достатъчен, за да не изоставате от тенденциите и да внесете свежест във визията.

 

Голо рамо

 

 

Това е любим тренд, който през няколко години намира начин да стигне до гардероба ни. Блузите или потниците само с едно рамо са прекрасен начин да бъдете едновременно женствена и свободна в движенията, без да сте прекалено разголена, за да се спази добрия вкус.

 

Скандално розово

 

 

Може би розовото не е любимият ви цвят, но през това лято трябва да имате поне една дреха или аксесоар с някой негов нюанс. За предпочитане е наситено розово, драматично, ярко и прелестно! Нюансите, които са ултра модерни това лято са захарнорозово, боровинково, бебешко и тъмночерешово. Вие си изберете кой ще ви отива най-много и не го пропускайте в гардероба си!

 

Силата на цветните принтове

 

 

Флоралните акценти и десени никога не са изненада, когато говорим за пролетни тенденции, но това, което учудва е, че през лятото също продължават да са топ тренд. Затова не е добра идея да ги пропускате в облеклото си и през тези горещи, горещи месеци.

Повече информация за модела от снимката вижте тук.

 

Клиновете

 

 

Модата успя да намери приложение на добре познатите спортни клинове и да ги превърне в една от най-харесваните тенденции по цял свят. Това ще се задържи и през летния сезон, така че не оставяйте любимия си клин вкъщи, а го вземете за почивката. Със сигурност няма да сте единствената, която ще бъде облечена с клин, като само от вас зависи как ще го комбинирате, така че да бъдете неотразима.

 

Мода на парче

 

 

Този тренд усилено си прокарва път от няколко сезона насам. Упорито се  харесва от много модни къщи, които го включиха в тенденциите си за лято 2017. Така се случи при Диор, Александър Макуин и Ланвин, които не го пропуснаха в колекциите си за пролет-лято 2017. Най-силен ефект този аутфит има, ако е в черен вариант, изкусителен и пленяващ.

 

Ах, този корал!

 

 

В последните години кораловият цвят завладя тенденции, модни сцени, дизайнери и всички, които обожават модата във всяко нейно проявление. Този цвят е идеален за лятната ви почивка. Изключително приятен и свеж, дава възможност за множество комбинации, но дори и да го изберете като основен цвят, пак няма да сгрешите. С него е много лесно да превърнете визията си в спираща дъха гледка!

Повече информация за модела от снимката вижте тук.

 

Бельото като облекло

 

 

Няма нищо странно, ако това ви учудва, защото е една от водещите тенденции още от пролетта насам. Сутиен върху блузата, боксерки върху панталона или бельо вместо дрехи се явява чудесен вариант за експеримент с визията, стига да ви харесва.

 

Точки

 

 

Всякакви дрехи, които имат като акцент нарисувани или инкрустирани точки, са топ тренд и не бива да го пропускате в гардероба си. Ако имате рокля на точки, която скоро не сте обличали, сега е моментът, тъй като през това лято точките ще са модерни. А ако нямате нищо налично в гардероба, може да се запознаете с някои от нашите модели, като този бял потник с фини бронзови точки.

Повече за модела от снимката вижте тук.

 

Гащеризон

 

 

Това се превърна в задължителен тренд от няколко сезона насам. Любим е на модните редактори, дизайнерите го обожават също, а за нас е една от най-удобните дрехи в гардероба. Прекрасен и комфортен за носене е както в дълъг, така и в къс вариант.

Ако и на вас ви харесва, носете го с наслада и без притеснение, че ще излезе от мода, защото това скоро няма се случи!

Снимки: ADORIA, Pinterest, Vogue

 

Save

Коментар