Кой цвят отговаря на вашата личност?

Публикувана от admin 02.03.2017 0 Коментар(и)

Знаете ли кой е цветът, който отразява най-ярко вашата индивидуалност? Цветът, който ви дава увереност, помага ви да бъдете успешни и дори може да бъде ваш талисман в определени ситуации.

Ще ви помогнем да откриете кой е вашият цвят, като опишем точните характеристики, присъщи на основните цветове.

 

Жълт

 

 

Вие сте отговорна, всеотдайна и грижовна натура. Гледате позитивно на живота и всичко около вас. Мечтател сте, с голямо сърце. Отличителната ви черта е хиперчувствителност, която ви кара често да се просълзявате на романтични песни и филми.

Нищо не може да развали доброто ви настроение, вие сякаш винаги носите розови очила и не се притеснявате от нищо. За околните сте като слънчев лъч в мрачен ден, усмихнати и ведри, без значение какво ви се случва. Обичате да се грижите за семейството и приятелите си.  Готови сте на всичко за тях.

Отличавате се с идеализъм, който понякога обаче замъглява реалната ви преценка за хората и затова често попадате в ситуации да бъдете предадена или подведена от недоброжелатели.

 

Оранжев

 

 

Вие сте енергична, активна, щедра, широкоскроена личност. Добър посредник и балансьор. Имате игрива натура, която е запазила детското в себе си. Притежавате голяма енергия, не обичате да стоите на едно място, активна сте и обичате спорта.

Внимателни сте към другите, винаги обмисляте думите и действията си, за да не обидите някого, без да искате. Дори понякога сте прекалено добри към другите, като рядко мислите първо за себе си.

Отличавате се с топъл и нежен натюрел, откровени сте и цените искреността във вашите приятели. Умеете да изслушвате другите, но също така сте и добър оратор, когато се наложи.

Често обичате да сте в центъра на вниманието, за вас са присъщи артистичните професии. Не се страхувате от известността и дори й се радвате.

 

Червен

 

 

Вие сте доминираща натура. Жизнена,  страстна, амбициозна, целеустремена, със силна воля, с високо, но реалистично самочувствие, много смела дама.

Уверена сте в целите, които сте си поставила, обичате предизвикателствата, както и да покорявате нови върхове. Не се страхувате от промените, дори ги търсите. Страстна сте във всяко начинание, което започвате.

Вероятно имате много приятели и познати, но хората, които са ви наистина близки, се броят на пръстите на едната ви ръка. Не се доверявате лесно, макар да изглеждате много контактна и разкрепостена. Дамите с индивидуален цвят червено, са решителни и никога не се предават без битка.

 

Виолетов

 

Вие сте чувствителна, артистична, нежна, харизматична, миролюбива натура. Обичате да разговаряте и да водите дълги дискусии на любими теми . Цените изкуствата и им се наслаждавате винаги, когато можете  – книги, кино, театър, музика, изложби, фотография.

Понякога сте леко интровертна и в разговори може да изглеждате за момент разсеяна, но това е само за хора, които не ви познават добре. Приятелите ви знаят, че всъщност внимателно следите всеки детайл, дори да имате леко отнесен поглед.

Изобилствате от идеи, инициативна и контактна сте. Не е трудно човек да се сближи с вас, допускате всеки в обкръжението си, но не споделяте с всеки. Умеете да говорите интригуващо и приятелите ви обичат да ви слушат, когато говорите разпалено и страстно.

 

Син

 

 

Вие сте добър и верен приятел. Лоялна натура сте, отличавате се със силна емпатия към другите. Духовна сте, романтична и много откровена личност.

За някои вие сте безнадеждна романтичка, която търси голямата любов и не се спира пред нищо по пътя си към нея.

Трудно понасяте тъжни и драматични събития, те ви раняват право в сърцето. Склонни сте да изпадате в меланхолични състояния, от които ви вадят само най-близките ви хора. А вие им се отплащате с голяма любов и грижовност.

Чувствителни сте, но тази сензитивност е видна само за близкото ви обкръжение. Рядко допускате някой друг да забележи колко сте ранима всъщност. Спокойна натура сте като цяло. Обичате да сте близо до вода, тя ви успокоява и облагородява. Имате дълбока връзка с природата и обичате да се навън, колкото се може по-често и за по-дълго.

 

Зелен

 

 

Вие сте малко цинична, на моменти интровертна, любопитна, силна, спокойна натура. Обичате природата, свързани сте дълбоко с нея, защото сте здраво стъпили на земята.

Реалист сте и държите нещата да са ясни около вас. Не летите в облаците, не носите розови очила, за вас е важно да постигате целите си честно и достойно.

За вас е присъщо огромно любопитство. Обичате да пътувате, да изследвате света, нови култури, езици. Цените времето си и не обичате да го губите с излишни действия.

Вие сте високо интелектуална натура, с чувство за хумор и самоирония. Умеете да се надсмивате над своите грешки, но сте и безкомпромисна към чуждите такива. Това понякога е причина хората да се притесняват във вашата компания, защото за тях сте директна и непредвидима натура. Но това ви качество ви прави изключително ценен приятел и партньор.

 

Бял

 

 

Вие сте усмивка, топлина и нежност в едно! Обичате модата, държите винаги да изглеждате добре, стилно и елегантно. Не правите компромис с външния си вид, нито с действията или професията си. Държите да бъдете винаги на ниво, без грешка.

Не обичате несериозни хора и избягвате компанията на прекалено себични и самонадеяни хора. Цените добрите приятели и близкото си обкръжение, но вярвате само на един човек  - на себе си. Доверявате се изцяло на интуицията си, тя рядко ви подвежда.

Обичате свободата, нямате задръжки и предразсъдъци. Разкрепостена сте, но винаги мислите за последствията, не сте безрасъдна натура.

Снимки: Pinterest

 

Автор: Мария Дуковска, журналист

 

 

Коментар