10 визии с къси панталони през лятото

Публикувана от admin 25.07.2017 0 Коментар(и)

Лятото е сезонът на любимите ни къси панталони! Кога, ако не сега, можем да ги носим, буквално всеки ден, без да чувстваме угризения, че сме твърде разголени!

Разбира се, за да бъдем стилни и атрактивни ще трябва да измислим различни комбинации, за да съчетаем любимия ни чифт къси панталони с други дрехи. Само така можем да си гарантираме красива визия всеки ден, без да я повтаряме.

Предимството на късите панталони е, че дават възможност за много съчетания с различни дрехи и аксесоари. Освен това демонстрират красивите ни крака по възможно най-атрактивния начин. Удобни са за носене и са подходящи като облекло дори за работа, стига да професията ви да не изисква строг дрескод, който не позволява къси дължини. Но ако сте фрийленсър или пък работите с творчески настроени колеги и най-вече работодател, няма никакъв проблем да разнообразите офис деня си с по-освободена визия.

Вижте нашите 10 страхотни предложения за визии с къси панталони.

 

С фина блуза и атрактивен аксесоар

 

 

Това, което може да направи един аутфит наистина забележителен е аксесоарът. Когато е добре подбран спрямо дрехите, той е напълно достатъчен, за да промени до неузнаваемост една визия. Дори и всеки ден да сте с любимите си панталони, те могат да изглеждат различно, ако промените аксесоара към тях. В случая ви представяме визия, съставена от изчистен модел бяла риза в комбинация с панталони и за завършек красиво бижу.

 

С морско райе

 

 

Морското райе е акцент, който никога няма да бъде демоде през лятото. Няма да сгрешите и сега, ако го изберете за интересен детайл в аутфита ви. В нашата визия представяме панталони с райе, но вие може да го използвате в блуза, топ или пък чанта.

 

С кожено яке

 

 

Let`s rock! Развихрете се и разнообразете визията с черно ефектно кожено яке.

 

Със сако от туид и леопардови боти

 

 

Кой е казал, че боти се носят само през есента и зимата? Объркал се е. В нашето артистично предложение е залегнал именно този акцент – боти в леопардов принт, в комбинация с къси панталони и лятно сако. Идеална визия за вечерно парти с приятели.

 

С бански костюм

 

 

Перфектната комбинация за плажа, ако леко ви домързява да обличате блуза или топ, специално за плажа. Винаги може да използвате горнището на банския в комбинация с панталоните и сте готови!

 

Панталони с флорални мотиви и бяла риза

 

 

През лятото с чиста съвест можем да носим флорални десени и дрехи с цветни акценти, колкото и когато си поискаме. И никога няма да бъде неуместно, напротив, този детайл от визията придава непринуденост и свежест. А този ефект не е за изпускане!

 

С дънково яке

 

 

Къси джинсови панталони, спортна блуза, лятно дънково яке и сме готови да щурмуваме света! Отиваме , където си поискаме и никой не може да ни спре, нали? Прекрасна визия за път, ако скоро ви предстои пътешестване из близки или далечни земи.

 

С дантела и ярко бижу

 

 

Отново наблягаме на аксесоарите, като в случая избираме атрактивно бижу. Акцент във визията ни е дантелената блуза, която ще ни държи хлад в топлите летни дни и същевременно е топ тенденция за сезона.

 

С бяла риза и цветна чанта

 

 

Използваме за визията отново изчистена бяла риза в комбинация с дънкови панталони, за завършек премятаме през рамо яркочервена чанта. Вие може да изберете цвят по ваш избор, стига да е ярък и зашеметяващ!

 

С блуза с голи рамене

 

 

Направете деня си приказен и нежен с нашето предложение за романтична визия. Този ефект може да постигнете лесно с блуза с голи рамене – красиво облекло за лирични души, наслада за очите!

 

Снимки: Pinterest

 

Коментар