Обслужване на клиенти

За връзка с нас:

 

Тел.: 0883 30 70 70

Имейл: info@adoria.bg

FB: https://www.facebook.com/adoria.bg/

 

 

Работно време на „Обслужване на клиенти“:

 

От понеделник до петък: 10.00 ч – 18.00 ч.

Събота: 10.00 ч. – 13.00 ч.

Неделя: почивен ден

 

 

Пазаруване:

 

Ако вече сте избрали продукт от нашето портфолио, който желаете да закупите, можете да направите поръчка по един от следните начини:

  • Чрез нашия електронен магазин http://adoria.bg/, като изберете цвят, размер и количество за съответния продукт в категория  „Продукти“ и го добавите във Вашата количка за електронно пазаруване. След това е необходимо да въведете Вашите имена, адрес, телефон и имейл.

Ако вече сте регистриран потребител и влезете във Вашия профил,  данните Ви ще се въведат автоматично във формата за поръчка.

За да завършите успешно поръчката, трябва да се запознаете с Общите условия за ползване на нашия сайт и за покупка на продукти от нашия електронен магазин. Ако сте съгласни с тях, моля да го отбележите с отметка на указаното място. След като завършите успешно поръчката, ще получите от нас информационен имейл, че поръчката Ви е приета. За потвърждение на поръчката и детайлите за доставка ще получите от нас обаждане по телефона или потвърдителен имейл;

  • Чрез обаждане на телефон 0883 30 70 70 в делничен ден между 10 ч. и 18 ч.и в събота между 10 ч. и 13 ч. (цената на минута е съгласно Вашия тарифен план за обаждане към национални мобилни мрежи);
  • Чрез имейл до info@adoria.bg, като е необходимо да посочите кода на избрания от Вас продукт, цвят, размер, количество и данни за доставката (имена на получателя, имейл, телефон, адрес за доставка);
  • Чрез лично съобщение на нашата Facebook страница https://www.facebook.com/adoria.bg/, съдържащо информацията за поръчка: код на избрания от Вас продукт, цвят, размер, количество и данни за доставката (имена на получателя, имейл, телефон, адрес за доставка).

 

 

Плащания:

 

При поръчка на наш продукт заплащането става чрез наложен платеж (плащане в брой на куриера при доставка) .  

 

 

Доставка:

 

Начин на доставка: доставката на нашите продукти се извършва чрез куриер до адреса за доставка, който сте посочили или до офис на куриерската фирма. Ако предпочитате доставка до офис на куриер, моля отбележете това в полето за допълнителни пояснения или коментари, което се намира в края на формата за поръчка.

Срок на доставка: наличните продукти се доставят на посочения от Вас адрес до 3-4 работни дни след потвърждаване на поръчката от наша страна, а останалите продукти – до 10 работни дни. Срокът на доставка за всеки отделен продукт е отбелязан в допълнителната информация за него в категория „Продукти“.

В случай, че даден продукт е отбелязан като изчерпан, можете да направите запитване за него чрез обаждане на телефон 0883 30 70 70 в делничен ден между 10 ч. и 18 ч.и в събота между 10 ч. и 13 ч., на имейл info@adoria.bg или на нашата Facebook страница: https://www.facebook.com/adoria.bg/ .

Място на  доставка: доставки се извършват до всички населени места на територията на Република България. Изпълняват се доставки и до чужбина, като за целта моля да направите запитване относно срока, начина на плащане и цената за доставка на телефон 0883 30 70 70 в делничен ден между 10 ч. и 18 ч.и в събота между 10 ч. и 13 ч., на имейл info@adoria.bg или чрез лично съобщение на нашата Facebook страница: https://www.facebook.com/adoria.bg/.

Цена на  доставка: при покупка на продукти на обща стойност до 199 лв. доставката до всички населени места на територията на Република България струва 5 лева. За покупки на по-висока стойност доставката е безплатна. Цената на доставка до чужбина се уточнява допълнително на телефон 0883 30 70 70 в делничен ден между 10 ч. и 18 ч.и в събота между 10 ч. и 13 ч., на имейл info@adoria.bg или чрез  лично съобщение на нашата Facebook страница: https://www.facebook.com/adoria.bg/.

 

 

Връщане и замяна:

 

В случай, че продуктът, който сте закупили, не отговаря на Вашите очаквания или не съответства на Вашия размер, можете да го замените или върнете в рамките на 15 дни, след датата, на която сте го получили. За целта моля да ни уведомите чрез обаждане на телефон 0883 30 70 70 в делничен ден между 10 ч. и 18 ч.и в събота между 10 ч. и 13 ч.или чрез  имейл на info@adoria.bg , за да Ви дадем допълнителни указания относно връщането и замяната. Необходимо е да ни предоставите информация относно кода на продукта, номер на товарителницата, Вашите имена и телефон за връзка. Куриерската услуга при връщане  и замяна е за Ваша сметка.

Продукти, коитоса носени, прани, гладени, увредени или претърпели корекции и които не са в оригиналната им опаковка и с оригинални етикети, не подлежат на връщане и замяна.

В случай на връщане на стока, стойността, която сте заплатили за нея, ще Ви бъде възстановена чрез банков превод на посочена от Вас банкова сметка в срок от 3 работни дни, след като сме получили стоката и потвърдили връщането и замяната по телефон или имейл. Цената за куриерската услуга при първоначалната  доставка, ако сте заплатили за нея, не се възстановява.

 

 

Таблица с размерите:

 

 

 

XS

S

M

L

XL

  Гръдна обиколка (см.)

84

88

92

96

100

  Талия (см.)

64

68

72

76

80

  Ханш (см.)

90

94

98

102

106

 

За да определите коректно размера, който съответства най-добре на Вашето тяло, е нужно да премерите със сантиметър обиколките на Вашите:

  • Гръдна обиколка - в най-широката част на Вашия бюст и със сутиен;
  • Талия - в нейната най-тясна  част;
  • Ханш – в неговата най-широка част.

Ако се колебаете при избора на точния за Вас размер, ще се радваме да Ви съдействаме.

 

 

Грижа за дрехите:

 

За да можете да запазите Вашите дрехи в първоначалния им вид възможно най-дълго, е препоръчително да следвате стриктно указанията за поддръжка, обозначени на техните етикети.