Често задавани въпроси

 Въпрос: Как мога да поръчам продукт от http://adoria.bg?

Отговор: Ако вече сте избрали продукт от нашето портфолио, който желаете да закупите, можете да направите поръчка по един от следните начини:

  • Чрез нашия електронен магазин http://adoria.bg/, като изберете цвят, размер и количество за съответния продукт в категория  „Продукти“ и го добавите във Вашата количка за електронно пазаруване. След това е необходимо да въведете Вашите имена, адрес, телефон и имейл.

Ако вече сте регистриран потребител и влезете във Вашия профил,  данните Ви ще се въведат автоматично във формата за поръчка.

За да завършите успешно поръчката, трябва да се запознаете с Общите условия за ползване на нашия сайт и за покупка на продукти от нашия електронен магазин. Ако сте съгласни с тях, моля да го отбележите с отметка на указаното място. След като завършите успешно поръчката, ще получите от нас информационен имейл, че поръчката Ви е приета. За потвърждение на поръчката и детайлите за доставка ще получите от нас обаждане по телефона или потвърдителен имейл;

  • Чрез обаждане на телефон 0883 30 70 70 в делничен ден между 10 ч. и 18 ч.и в събота между 10 ч. и 13 ч. (цената на минута е съгласно Вашия тарифен план за обаждане към национални мобилни мрежи);
  • Чрез имейл до info@adoria.bg, като е необходимо да посочите кода на избрания от Вас продукт, цвят, размер, количество и данни за доставката (имена на получателя, имейл, телефон, адрес за доставка);
  • Чрез лично съобщение на нашата Facebook страница https://www.facebook.com/adoria.bg/, съдържащо информацията за поръчка: код на избрания от Вас продукт, цвят, размер, количество и данни за доставката (имена на получателя, имейл, телефон, адрес за доставка).

 

Въпрос: По какъв начин мога да заплатя поръчан от мен продукт?

Отговор: При поръчка на наш продукт заплащането става чрез наложен платеж (плащане в брой на куриера при доставка).  

 

Въпрос: Какъв е срокът за доставка?

Отговор: Наличните продукти, се доставят на посочения от Вас адрес до 3-4 работни дни след потвърждаване на поръчката от наша страна, а  останалите продукти – до 10 работни дни. Срокът за доставка за всеки отделен продукт е отбелязан в допълнителната информация за него в секция „Продукти“.

 

Въпрос: Мога ли да поръчам продукт, който вече е изчерпан?

Отговор: За някои продукти е възможно да бъдат доставени допълнителни количества след изчерпването им. За да разберете дали това важи и  за продукта, който сте харесали, моля да се свържете с нас  чрез обаждане на телефон 0883 30 70 70 в делничен ден между 10 ч. и 18 ч.и в събота между 10 ч. и 13 ч., на имейл info@adoria.bg или на нашата Facebook страница: https://www.facebook.com/adoria.bg/.

 

Въпрос: Как да определя кой размер е най-подходящият за мен?

Отговор: В таблицата с размери, съпътстваща описанието на всеки продукт, са описани мерките за гръдна обиколка, талия и ханш, които съответстват на размерите, в които се предлагат нашите дрехи. Мерките са ориентировъчни и зависят както от модела на дрехата, така и от особеностите на Вашата фигура. Ако се колебаете относно избора на размер, моля да се свържете с нас, за да Ви да дадем допълнителна информация за дрехите и да Ви съдействамепо възможно най-пълноценния начин.